14 Kasım 2017

Makale Yazarak Para Kazanmak


İnsanların hayatındaki teknolojik ürünlerin artması, insanlarda sosyalleşme güdüsü, eğitime harcanan para miktarının artması, moda, gıda ihtiyacındaki üretim yerine tüketimin artması, sürekli değişen dekorasyon giderleri gibi ihtiyaçların artması ile insanlara tek maaşın yetmemekte bu sebeple ek iş arayışları başlamıştır. Sanal ortamda gördüğüm ek iş ilanlarının altında bir sürü iş arayan kişiler. Bunların arasında makale yazarak para kazanma siteleri dikkatnizi çekerse, sizde kaleminize güvenirseniz bu şekilde yazmaya başlayabilirsiniz.
Makale yazarlığı yapmak içinde bir takım şartlar vardır bu şartlara uygun olarak çalışıldığı zaman iyi bir maddi gelir elde etmiş olursunuz.
Makale Yazarlığı Yapmak için Aranan Şartlar
1.Özgün olarak makale yazmak. Kopya içerik yazılar makale yazarak para kazanma siteleri için asla kabul görmeyecek bir makale yazarlığıdır.
2.İmla kurallarına uygun yazılar yazmak.
3.Noktalama işaretlerine dikkat etmek.
4. Akıcı ve yalın bir dil kullanmak.
5. Konuları araştırma yaparak yazmak.
6.Günlük belirtilen makale kotasının altına inmemek
7. Alınan makaleleri zamanında teslim etmek gibi şartları yerine getirdiğiniz sürece oldukça iyi gelir elde edebilirsiniz.
Makale Yazarlığı Yapmanın Avantajları ve Dezvantajları
Makale yazarlığı eğlenceli, kafa dağıtıcı, dışarda çalışamayan ev hanımları, boş vakti olan öğrenci emeklilere çocuğu olup ta çalışamayanlara rahatsızlığından dolayı çalışamayanlar için ek gelir imkânıdır. Yazarlık konusunda becerisi olan araştırmacı ruha sahip kişiler için makale yazarlığı oldukça eğlenceli bir iştir. Her yerde yazınızı yazabilirsiniz. İsterseniz işyeriniz de boş vakitlerinizde, çocuklarınız okula gidince, gece uykunuz kaçınca, parkta, açık havada, evinizin balkonunda elinizde kahve ya da çayınızı alarak kurabiyeleriniz tabağınızda. Bilgilerinizi paylaşırken bilmediklerinizi de öğrenebilirsiniz.
Bütün bu güzel avantajlarının yanında dez avantajları da vardır bunlardan en önemlisi makale yazarak para kazanma yazan her ilana başvurmayın. Başvuracağınız şirketin kurumsal olmasına dikkat etmek gerekir. Aksi halde makaleleri yazdırıp sonra paranızı yatırmayan emek hırsızlarından dolayı başınız ağrıyacaktır. Kurumsal şirketlerde muhatabınız vardır. Paranız gününde hesabınıza yatar. Çok düşük ücretlerde makale yazdıran emek hırsızları da çabası ama siz işinizi düzgün yaptığınız zaman kazanan her zaman siz olursunuz.
Serbest iş imkanı tanıyan makale yazarak para kazanma, tecrübeleştikçe ve keyif aldıkça tam zamanlı bir iş halinede gelebilir. İnternette güvenilir firmalarla çalışıldığı takdirde sizin en önemli geçim kaynağınız olarak, bütün zamanızı bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Saatlerini sizin ayarladığınız, günümüzün şehir hayatının yorgunluğunu yaşamadan, evinizden çalışabilrsiniz. Tek ihtiyacınız bir bilgisayar ve internet.

1 yorum:

© 2013 iPRESS. All rights resevered. Designed by Templateism