22 Mart 2017

Torrentism Blogger Teması İncelemesi


Blogger alt yapısı kullanılarak açılan bloglar için geliştirilen temalar zaman geçtikçe ilerlemeye devam ediyor. Blogger geliştiricileri her an yeni bir gelişimi bizlere sunuyorlar. Blog sahipleri blogger ile bir çok konu ve amaca uygun blog açabilmektedir. Tanıtmak istediğim blogger teması ise Torrentism blogger teması adıyla karşımıza çıkmaktadır. Duyarlı yapısı nedeni ile tüm ekran çözünürlüklerinde ve boyutlarında düzenleme gerektirmeden çalışabilmektedir.

Torrent yapısını blogger üzerinde kullanarak kullanıcılara dosyalar sağlamak istenilen bir blog sahibi olma olanağını bizlere sağlayan bu blogger teması sayesinde dosya paylaşımları yapan bir dosya ve içerik indirme blogu kurabiliriz.


Torrentism adlı bu blogger teması birçok özelliği içerisinde barındırmaktadır. Bu özellikleri incelemek gerekirse;

  • %100 duyarlı yapısı ile masa üstü bilgisayarlarda, tabletlerde ve akıllı telefonlarda yani tüm ekran boyutlarında sorunsuzca çalışabilmektedir.
  • Seo optimizasyonu her blogger şablonu için gereklidir. Torrentism blogger temasında ise bu temiz kod yapısı ve Google Speed testinden geçmiş  bir blogger teması olarak dikkat çekmektedir.
  • Reklam kodlarının rahatlıkla eklenebilmesi, soe optimizasyonun hazır yapılmış olması, 4 sütun alt bilgi alanı, açılır menü alanı gibi birçok özelliği içeriğinde barındırmaktadır.
Yazılarınız için indirme linki ve butonlarını oluşturmak için yazı içeriğinize şu kodu eklemeniz gerekmektedir.
<div class="downloadb">
<a href="#Doysa Linki Buraya">Dosyayı İndir</a>
</div>


1 yorum:

© 2013 iPRESS. All rights resevered. Designed by Templateism