20 Aralık 2013

Javascript Dosyalarınızı Web Üzerinde Barındırabileceğiniz En İyi 3 Yer


Tasarımlarımızda kullandığımız kodlar arasında yer alan, tasarımlarımıza yeni özellikler eklemekte kullandığımız ve web site tasarımlarımızda önemli yer tutan javascript kodlarımızı tasarılarımıza eklemeden önce web ortamına yüklememiz gerekebilir. Web ortamında güvenli ve ücretsiz olarak javascript kodlarımızı yükleyebileceğimiz bir kaç web sitesi bulunmaktadır.

Javascript kodlarımızı yükleyerek güvenli bir şekilde saklayabileceğimiz ve istediğimizde link halinde bu kodlara ulaşıp bu link ile kodlarımızı web sayfalarımızda kullanabileceğimiz güvenilir ve ücretsiz web sitelerinden en önemlileri;

Code.google.com : Javascript kodlarımızı barındırabileceğimiz en güvenilir yerler arasında code.google.com gelir. Google'ın bu hizmetini kullanabilmek için sadece bir google hesabımızın olması yeterlidir. Yeni bir proje oluştururken bizden istenen bazı ayrıntıları doldurmamız gerekiyor. Yüklediğimiz kodları daha sonradan dosyamızın üzerine tıkladığımızda sayfamıza eklemek için bize gerekli olan linkin bulunduğu alana giderek bu linki kopyalayarak web sitemizde kullanabiliriz.

Dropbox.com : Kullanışlı ve kullanımı kolay bir sitedir. Dosyalarımızı yüklemek için yapmamız gereken tek şey bir hesap oluşturmak ve uygulamayı bilgisayarımıza yüklemek. Yüklediğimiz uygulama bilgisayarımızda bir dorpbox adında bir klasör oluşturacaktır. Yüklemek istediğimiz dosyalarımızı bu klasöre atmamız yeterli olacaktır. Yükleme işlemini uygulama otomatik olarak kendisi yapacaktır.

Yourjavascript.com : Herhangi bir hesap oluşturmadan hızlı bir şekilde dosyalarımızı yüklemek ve kullanmak istiyorsak kullanabileceğimiz bir site. Yüklemek istediğimiz dosyalarımızı hemen yükleyebiliriz. Yüklediğimiz dosyalarımızın web sitemizde kullanabileceğimiz linklerini bize dosyalarımızı yüklerken yazdığımız mail adresimize mail olarak gönderilecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

© 2013 iPRESS. All rights resevered. Designed by Templateism