9 Nisan 2013

İnternetten Para Kazanma Yolları


İnternet siteniz yada blogunuz için günümüzün belli vakitlerini ayırıp içeriklerimizi makalelerimizi giriyoruz. Azda olsa bize bir getiri olsun istiyoruz içten içe. Bunun için bir takım reklam şirketlerine reklam yayınlamak için başvurularda bulunuyoruz. Çoğu reklam şirketi yüksek hite sahip ve özgün siteleri kabul edip reklamlarını yayınlamamıza ve bir kazanç elde etmenize onay veriyorlar. 

Blog sahipleri için en iyi rekalm şirketi Adsense fakat onlarda artık en ince ayrıntıya kadar sitenizi veya blogunuzu inceliyorlar ve çoğu talebi reddediyorlar.
Sitemize yada blogumuza reklam alabileceğimiz bazı reklam şirketleri;
1- Adcash

Reklam yayınlamak dışında birde Satış ortaklığı sistemleri ile kazanç elde etmek de mümkündür. Bunun için ise illa bir site yada blog sahibi olmanıza gerek yoktur. Fakat bir blog yada sitemiz olursa  işlerimiz dahada kolaylaşır. Satış ortaklığı sayfalarına üye olduktan sonra tek yapmamız gereken şey satışına yardımcı olabileceğimizi düşündüğümüz ürün yada ürünleri belirleyip o ürünlerin satış ortaklığı linklerini sistemden alıp bu linkleri istediğimiz yere eklemek. Sonrasında ise bu linkler yardımıyla gelen ve satın alınan her ürün için belirlenen komisyon oranlarında kazancımız anından birikmeye başlar. 
2- ClickBank

0 yorum:

Yorum Gönder

© 2013 iPRESS. All rights resevered. Designed by Templateism